Riječi korisnika o PANTHEON™ ERP-u i EXCEL Computersu

Poslovni sustav Pantheon i naš pouzdani partner za podršku EXCEL Computers imaju neizostavnu ulogu pri postizanju ovih visokopostavljenih ciljeva i standarda. Uz pomoć Pantheon-a jednim klikom miša trenutno dobivamo uvid u status proizvodnje, skladišta, računovodstva i ostalih bitnih elemenata poslovanja. ERP Pantheon nam svojom intuitivnošću prema korisniku i jednostavnošću maksimalno olakšava rad, štedi novac i resurse, smanjuje vrijeme administracije, pa se tako kvalitetno možemo posvetiti novim poslovnim mogućnostima i dodatnom ojačavanju ukupne tržišne pozicije Grupacije.

Ivan Bacci, predsjednik uprave Stanić Beverages

Kao tvrtka od početka smo zacrtali visoke standarde i ciljeve, te smo im tijekom dvadesetogodišnjeg rada bili i ostali dosljedni. Danas s ponosom možemo istaknuti kako smo među vodećim tvrtkama u djelatnosti kojom se bavimo te nam je strateški cilj takvu poziciju dodatno ojačati. Na tržištu RH nudimo sofisticirane sustave besprekidnih i rezervnih napajanja, te kroz inžinjering, projektiranje, implementaciju i održavanje istih nastojimo odgovoriti na najsloženije zahtjeve tržišta.
Zbog svega navedenog od strateškog nam je značaja konstanta ulaganja u unapređivanje znanja i infrastrukture. Jedna od takvih ključnih investicija imali smo 2006 u ERP Pantheon , koji nam je omogućio integriranje svih poslovnih procesa u jedinstven sustav. Uz dediciranog i visoko ekspertnog partnera za podršku EXCEL Computers i poslovni sustav Pantheon, naša organizacija postala je efikasnija, informacije pristupačnije, a kao tvrtka došli smo korak bliže zacrtanim ciljevima.

Damir Drinković, dipl. oec. , ADEO d.o.o.

Kooperativnost i profesionalni angažman konzultanata EXCEL Computers d.o.o. nam je omogućio da uz našu podršku i njih kao implementatora, krajnji korisnik dobije kvalitetniji sustav koji pokriva poslovne procese korisnika i omogućuje relevantne izvještaje za voditelje poslovnih funkcija.

Alan Štefanac, ADMETAM Business Consultants d.o.o.
Otkako koristimo Datalabov poslovni sustav PANTHEON™ osjetno nam je lakše pratiti cijeli proizvodni proces od planiranja do izrade proizvoda, brže dobivamo tražene analize, a preglednost poslovanja je znatno olakšana. I odjeli nabave i prodaje ističu svoje zadovoljstvo PANTHEON™-om naročito zbog sljedivosti i lakšeg praćenja kupaca/dobavljača te dokumentacije vezane uz isporuke. U suradnji s našim pouzdanim i uvijek prisutnim partnerom za podršku, tvrtkom EXCEL Computers, potpuno smo iskoristili fleksibilnost poslovnog software-a PANTHEON™ i prilagodili ga našim specifičnim potrebama. S EXCEL Timom je lako raditi, posjeduju dubinsko razumijevanje svih poslovnih procesa. Pokazali su se ne samo stručni, već i iznimno fer i korektni, partner za kojeg možemo dati najbolje preporuke.
Ivana Boras, voditeljica proizvodnje, Deltpapir d.o.o. Zagreb

Iznimnim zahtjevima naše struke ne bismo svakodnevno mogli tako uspješno odgovarati bez programskih rješenja PANTHEON i podrške našeg vrsnog visoko kompetentnog partnera EXCEL Computers. Izuzetno smo zadovoljni cjelovitom informacijskom potporom i maksimalnom sigurnošću poslovanja koje nam omogućava EXCEL Computers team uz poslovni software PANTHEON.
Uz EXCEL i PANTHEON organizacija našeg poslovanja daleko je efikasnija, smanjili smo vrijeme administracije, a naši stručni djelatnici mogu više vremena i pažnje posvetiti novim poslovnim mogućnostima.

Stenavert d.o.o., Kupjak

S EXCELom surađujem na implementaciji Pantheona u Splitu, u društvu North Sails Hrvatska, Vrlo smo zadovoljni s njihovim izvrsnim poznavanjem, kako samog Pantheona, tako i proizvodne i trgovačke branše, te financijskih operativnihpitanja koja se susreću u svakodnevnom poslovanju. Nadalje, ono što ih posebno ističe u odnosu na davatelje usluga implementacije i podrške je brz i kvalitetan odaziv te anticipativan i afirmativan pristup rješavanju problema koji se pojave. Onome tko razmišlja o promjeni ili nabavci ERP software-a, EXCEL Computers svakako mogu preporučiti.

Ivan Grubišić, poslovni konzultant, Split

Projekt je sufinacirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj