fbpx

Vaša tvrtka je posebna!

 • Nadzor i upravljanje svim proizvodnim procesima od plana do proizvoda.

 • Odličan za prilagodbu Vašim poslovnim potrebama, potpuno stabilan i na dugi rok.

 • Specifična rješenja EXCEL Computersa i partnera u cilju maximalne prilagodbe Vašim potrebama.

 • Stabilnost, pouzdanost i zakonska usklađenost za računovodstvene servise.

 • Poslovni program prilagođen za jednostavno vođenje malih poduzeća.

EXCEL Computers Team-ovi: ZAGREB / OSIJEK / SPLIT

EXCEL Team

Danica Stričević, dipl.oec., ovl.rač.

Danica StričevićIskustvo u proizvodnom sustavu započela je u Osječkoj tvornici koža 1985. godine. Od 1999. godine radi u EXCEL Computers d.o.o. na projektima proizvodnje i implementacije programskih rješenja različitih djelatnosti (trgovina na veliko i malo, pekarska proizvodnja, mesoprerađivačka industrija, građevinarstvo, kooperacija …). S uspjehom je upravljala projektima implementacije u više od 100 društava. Kao ovlašteni računovođa s iskustvom predavača na nekoliko visokih škola u RH, s certifikatima za Novac II, Narudžbe, Proizvodnja MF i Zeus i statusom DL Accountant nositelj je svih složenijih projekata implementacije i voditelj tima s iznimno bogatim praktičnim iskustvom. Trenutno je direktor EXCEL Computers d.o.o. Osijek.

Bojana Breznjak, dipl.oec.

Bojana BreznjakPočetak poslovne karijere u implementaciji software-a bilježi 2006. godine. Svojim radom u kratkom je roku stekla status Senior konzultanta s položenim certifikatima Novac I i Roba. U Pantheonu dodatno specijalizirala modul Kadrovi (plaće, putni nalozi). Osim implementacije software-a u drugim društvima, vodi poslovne knjige za EXCEL Computers na Pantheonu, a ima i višegodišnje iskustvo u edukaciji, što joj sve osigurava potpuno razumijevanje korisnika i njegovih želja i potreba.

Tihomir Kočar

Tihomir KočarStrast za programiranjem bila je jača od želje za završetkom studija i vrlo mlad započinje s radom. Godine 2000. dolazi u EXCEL Computers na poslove programiranja ERP sustava. Danas je Voditelj razvoja software-a s 15-ogodišnjim iskustvom u razvoju poslovnih aplikacija u MS.NET, VFP, C++, MS SQL. Polaganjem certifikata Zeus i Ares stekao je status Pantheon Developera. Svojim analitičkim pristupom daje izniman doprinos projektiranju i programiranju različitih specifičnosti.

Damir Grgić, upravni pravnik

Damir GrgićS nama je od 2010. godine. Po obrazovanju upravni pravnik. Svojim je dolaskom preuzeo poslove upravljanja dokumentacijom, organizaciju komunikacije u svim smjerovima, dijelove knjigovodstva, fakturiranje, naplatu. U svakodnevnom radu koristi Pantheon. Brine o prodaji i organizaciji prezentacija.

Larisa Bosak, mag. ing. comp.

Larisa BosakNajmlađa i najnovija članica EXCEL Computers teama u poslovni svijet uplovljava 2011. godine nakon završenog studija računarstva na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku. Zahvaljujući stručnom znanju i prethodno stečenom iskustvu, u kratkom vremenskom roku savladava poslovne procese i specifičnosti Pantheona te na zadovoljstvo korisnika pomaže u rješavanju problema i ispunjavanju njihovih zahtjeva.

Ante Vilić, mag. ing. comp.

Ante VilicRelativno kratko je sa nama, od početka 2018.-te, no brzo se uklopio u tim zahvaljujući značajnom iskustvu rada u drugim ERP sustavima. Posjeduje znanje iz baza podataka (T-SQL) i iskustvo u programiranju, uz analitičke vještine koje vješto spaja prilikom razriješavanja korisničkih problema. Samostalno izrađuje dodatne izvještaje za korisnike, bavi se testiranjima sustava. Sudjeluje u radu i kao konzultant, s područja modula Kadrovi. Radi u uredu Split.

Nataša Ernjaković, oec.

Nataša ErnjakovićRadno iskustvo od 1998. godine započinje u knjigovodstvenim servisima na računovodstvenim poslovima raznih djelatnosti za pravne i fizičke osobe (trgovina, LOHN, pekarstvo, poljoprivreda, uzgoj u stočarstvu, mesna industrija). Od 2007. godine u svakodnevnom radu koristi PANTHEON. Svoje bogato iskustvo kao korisnik PANTHEON-a, od proljeća 2013.godine, kao član EXCEL Team-a, ugrađuje u implementaciju i podršku potrebnu drugim korisnicima.

Borjana Gorup, dipl.ing., ovl.rač.

Borjana GorupIskusan voditelj financija i računovodstva u internacionalnom korporativnom okruženju, s iskustvom u definiranju i organizaciji poslovnih procesa. Dugogodišnjom praksom u korištenju ERP –a, managerskom izvješćivanju, budžetiranju, praćenju i analizi korporativnih poslovnih i financijskih aktivnosti, EXCEL Computers Teamu daje dodanu vrijednost prilikom implementacije sustava Pantheon, posebice u korištenju njegovih analitičkih alata.

Hrvoje Karačić Šoljić

Hrvoje Karačić ŠoljićAdministriranjem informatičkih sustava bavi se 20-ak godina, a u EXCEL Computers dolazi 2012. godine. Poslovno iskustvo stekao je u Glasu Slavonije radom na održavanju servera i mrežnog okruženja na MS platformi, kao i pripadajućih perifernih jedinica. Bavi se i računalnom grafikom (DTP, grafička priprema, 3D modeliranje, animacija, obrada video materijala …). Svojim znanjem i vještinama preuzima poslove, osim instalacije software-a, savjetovanja korisnika za unaprijeđenje i optimalizaciju informatičkog sustava, te važnu brigu o sigurnosnim kopijama podataka.

Egon Pipus, dipl. ing.

Egon PipusZnanja iz baza podataka (T-SQL) i programersko iskustvo (JAVA, C++) koristi kako bi mogao odgovoriti na korisničke zahtjeve i pružiti maksimalnu konzultantsku uslugu. Organizacijske i komunikacijske vještine koje je stekao tijekom obrazovanja i volontiranjem primjenjuje u svakodnevnom radu. Kao član EXCEL Computers Teama u kratkom roku preuzima odgovornost i aktivno sudjeluje u procesu implementacije PANTHEON-a kod korisnika.

David Maleta, mag.oec.

David MaletaJunior konzultant u podršci. Nakon završetka studija, smjer Poslovna informatika, stekao teorijska znanja pri upravljanju poslovnim procesima i bazama podataka. Ima radno iskustvo u sektorima prodaje i nabave, a sada svoje teorijsko i praktično znanje primjenjuje u svladavanju logike PANTHEON-a. Trenutno preuzima manje zahtjeve pri rješavanju problema korisnika u području Putnih naloga i Narudžbi.

Tihomir Stričević, dipl. oec.

Tihomir StričevićOsnivač i direktor EXCEL Computers 1992. – 2011. Prihvaća izazov i preuzima upravljanje hrvatskim Datala-bom. U 3 godine udvostručuje rezultate, a Pantheon u HR pozicionira na zasluženo mjesto vrhunskog ERP-a. Od 2014-te je Potpredsjednik korporacije Datalab, 2016-te vraća se matičnu tvrtku. Uz strateško upravljanje operativno brine o marketingu, prodaji i ugovaranju složenijih projekata.

Osnovni podaci

 • 2011-2012. Završena migracija i nadogradnja korisnika FIRMA2000 na PANTHEON™
 • 2011. Proširivanje poslovanja na Zagreb.
 • 2010. Brojne uspješne implementacije softwarea
 • 2009. Nakon 2 godine evaluacije, izabran je programski paket kao čvrsta osnova za budućnost EXCEL Computersa.
 • 2008. Na tržište izlazi programski paket „RASTAVNICE“ namijenjen za praćenje specifičnosti mesne industrije.
 • 2007. Proizveden je programski paket „ČLANARINE I DOBROVOLJNI DAVATELJI KRVI“ za potrebe poslovanja Hrvatskog Crvenog Križa
 • 2006. Završena proizvodnja programa „GRAĐEVINSKE SITUACIJE“ namijenjenog građevinskim tvrtkama
 • 2005. na tržište izlazi programski paket USTANOVA namijenjen Ustanovama i pučkim učilištima
 • 2004. EXCEL Computers se prema novostvorenoj vrijednosti nalazi u prvih 10% svih tvrtki u HR
 • 2003. Uvođenje knjigovodstvenih i računovodstvenih seminara u programe obrazovanja.
 • 2002. osnivamo kćerku EXCEL Educu, ustanovu za obrazovanje odraslih
 • 1999. razvijeni su moduli paketa FIRMA 2000 namijenjeni praćenju proizvodnje
 • 1997. postajemo Microsoftov ovlašteni centar za obuku
 • 1997. na tržište izlazi prva verzija programskog paketa FIRMA 2000
 • 1996. započet razvoj Windows orijentiranih aplikacija
 • 1995. dobivamo priznanje za najbolju podršku korisniku u anketi informatičkog časopisa Infotrend
 • 1994. godine postajemo autorizirani Microsoft dealer i od tada suradnja sa Microsoftom throughout različite oblike traje do danas…
 • 1992. godina utemeljenja

Općenito o tvrtki

EXCEL Computers predstavlja kvalitetnog partnera sa 20 godina iskustva. Kroz proteklo razdoblje poslovni ciljevi tvrtke nisu se mijenjali: proizvodnja softwarea, te integracija i uvođenje kompletnih rješenja za praćenje poslovanja. Tijekom svih tih godina stekli smo dobar glas kao pouzdan partner koji zna i razumije potrebe korisnika.

Bez obzira, bavite li se proizvodnjom, trgovinom ili uslugama, pribavom poslovnog programskog paketa PANTHEON™koristit ćete proizvod visoko profesionalne, renomirane i iskusne tvrtke, specijalizirane za isporuku rješenja poslovne informatike. Na raspolaganju Vam stoji obuka i uvođenje u rad, kao i svi drugi oblici podrške, usluga i jamstava koje pruža EXCEL Computers.

EXCEL Computers d.o.o. dobitnik je Certifikata bonitetne izvrsnosti za 2013., 2014. i 2018. godinu.

Certifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja, te je međunarodno priznata oznaka ekonomske kvalitete poslovnog subjekta. Certifikat bonitetne izvrsnosti predstavlja europski standard kvalitete financijskog poslovanja tvrtke, a njegovo posjedovanje potvrđuje da je nositelj pouzdani partner. Certifikat je rezultat analize financijskih izvještaja za prošlu godinu te ujedno i prognoza uspješnosti u poslovanju za narednih 12 mjeseci. Certifikat dodjeljuje Bisnode Hrvatska, dio međunarodne grupacije Bisnode AB, najvećeg europskog punuđača poslovnih i bonitetnih informacija.

Kontakt:

EXCEL Computers d.o.o.

URED U ZAGREBU:
I. Pile 1
10000 Zagreb
mob.: 095/605-6055
e-mail: excel@excel.hr
URED U OSIJEKU:
Zagrebačka 15
31000 Osijek
Tel.: 031/204-500
URED U SPLITU:
Plančićeva 14
21000 Split
mob: 095/ 95 21 000
Scroll Up