EXCEL Computers – DMS rješenja

Predlažemo Vam ubrzanje i pojednostavljenje procesa uporabom naših razvijenih DMS nadogradnji na standardne funkcionalnosti Pantheona. Primjenjivo je za svakog Pantheon korisnika, od jednostavnog upravljanja ulaznim računima, do složenih sustava Nabave i Prodaje.

1. DMS Ulazni računi

Primljene ulazne račune spremate digitalno, na taj način dostupni su svima koji ih trebaju za svoj posao. Digitalno arhiviranje i upravljanje ulaznim računima pojednostavljuje svakodnevne poslove. Likvidatura ulaznih računa obavlja se bez papira, ugradili smo kontrolu i nemogućnost višestrukog unosa istog dokumenta, tekuće imate uvid u neovjerenu dokumentaciju i drugo.

2. DMS Nabava

Ulazni računi nastaju kao rezultat odobrene nabave. Zahtjeve za nabavu, kao i odabir dobavljača na Narudzbenicama potrebno je provjeriti i potvrditi, a tek nakon ovih koraka prihvaća se ulazni račun. Ako je Vaš poslovni proces ovako složen, moguće je sve aktivnosti odraditi digitalno i osigurati u svakom trenutku povezanost i sljedivost dokumentacije.

3. DMS Prodaja

Prodajna politika i politika cijena zahtijevaju posebnu pozornost. Ponude kupcima sadrže sve elemente za izlazne račune i bitno je da su sukladne prodajnoj politici firme, koja ponekad nije jednostavna. Ako Vaš prodajni proces zahtijeva posebnu provjeru i odobravanje na više razina, razmislite o digitalizaciji i povećanju efikasnosti u prodaji.

Od ostalih DMS rješenja nudimo i integracije s vanjskim rješenjima trećih proizvođača, npr. EDI razmjena podataka, WMS, Web shop i izradu posebnih rješenja po zahtjevu korisnika.

Za dodatne informacije molimo nazovite g. Nenada Ernjakovića na telefon: 091/1111-031 ili putem maila nenad@excel.hr.

Excel Computers Team

Kontaktirajte nas