fbpx

Vaša tvrtka je posebna!

  • Nadzor i upravljanje svim proizvodnim procesima od plana do proizvoda.

  • Odličan za prilagodbu Vašim poslovnim potrebama, potpuno stabilan i na dugi rok.

  • Specifična rješenja EXCEL Computersa i partnera u cilju maximalne prilagodbe Vašim potrebama.

  • Stabilnost, pouzdanost i zakonska usklađenost za računovodstvene servise.

  • Poslovni program prilagođen za jednostavno vođenje malih poduzeća.

EXCEL Computers Team-ovi: ZAGREB / OSIJEK / SPLIT

Working Operations Management (WOM)

Kroz bogato iskustvo rada osluškivali smo potrebe naših klijenata i zaključili kako im možemo ponuditi rješenje za digitalno praćenje izvršenog rada na radnim nalozima. Cilj je bio osigurati da radnici u proizvodnji što manje vremena provode na evidentiranju svog izvršenog rada i što više u samoj proizvodnji. Tako je nastao modul Working Operations Management (WOM) za Pantheon Manufacturing.

 

WOM je moguće koristiti prijavom putem lozinke ili beskontaktnih kartica (RFID). Unos podataka moguć je putem tipkovnice i miša ili touch screen ekrana. Time se smanjuje trošak administrativnog rada i umanjuje se mogućnost pogreške.

 

Vrijeme rada izračunava se automatski, radnik se prijavi i vrijeme se pokreće kao početak rada. Odjavom, vrijeme se zaustavlja i računa se trajanje rada. Završene operacije u WOM-u prikazuju se u Pantheonu i moguće ih je provjeriti i jednim klikom prebaciti u radne naloge.

 

WOM preuzima brigu o specifičnim zahtjevima (npr. izračun rada za više radnih naloga istovremeno, izračun sati rada iz proizvedenih količina i sl.), a u Pantheon stižu ažurni i prilagođeni podaci. Tijekom rada u proizvodnji u Pantheonu su vidljive sve prijavljene radne operacije po radnim nalozima, statusima i zaposleniku prijavljenom u WOM.

 

Razmišljate o integriranju WOM rješenja u svoje poslovanje? Obratite nam se s povjerenjem na excel@excel.hr.

Scroll Up