EXCEL Computers team

Danica Stričević
Danica Stričevićdipl. oec., ovl. rač.
Voditelj je svih složenijih projekata i direktor tvrtke. Poznavanje poslovnih procesa u djelatnosti proizvodnje, trgovine, usluga i građevinarstva stječe dugogodišnjim iskustvom u projektiranju, proizvodnji i implementaciji poslovnih softvera. Znanje računovodstva i višegodišnje iskustvo Predavača (RRiF Visoka škola, kolegiji: „Upravljanje troškovima“ i „Interna revizija“) nadograđuje svakom novom implementacijom. S certifikatima za PANTHEON, Proizvodnja MF (složena proizvodnja s terminiranjem), Zeus (business inteligence), Novac II i Narudžbe dodaje novu vrijednost u korištenju PANTHEON-a kod svih korisnika.
Damir Grgić
Damir Grgićupr. pravnik
Administrativni tajnik. U svakodnevnom radu koristi PANTHEON. Uz završene knjigovodstvene i Datalab prodajne seminare, vodi brigu o administraciji prodaje, fakturiranju, naplati. Upravlja dokumentacijom i komunikacijom.
Nataša Ernjaković
Nataša Ernjakovićoec.
Konzultant u implementaciji i podršci. Stečeno stručno znanje računovodstva i poslovnih procesa primjenjuje u svakodnevnom radu s korisnicima. Posjeduje PANTHEON certifikate za PDV i Novac I. Specijalist je u EXCEL Computers Team-u za zakonodavstvo, posebno PDV i plaće, području koje se stalno mijenja, a znanja treba aktualizirati i implementirati u PANTHEON.
Tihomir Stričević
Tihomir Stričevićdipl. oec.
Osnivač i direktor EXCELA 1992. – 2011. Prihvaća izazov i preuzima upravljanje hrvatskim Datalabom. U 3 godine udvostručuje rezultate, a Pantheon u HR pozicionira na zasluženo mjesto vrhunskog ERP-a. Od 2014-te je Potpredsjednik korporacije Datalab, 2016-te vraća se u matičnu tvrtku. Uz strateško upravljanje operativno brine o marketingu, prodaji i ugovaranju složenijih projekata.
Bojana Breznjak
Bojana Breznjakdipl. oec.
Senior konzultant i Voditelj osječkog dijela tima. Upravlja implementacijom jednostavnijih projekata proizvodne djelatnosti i aktivno sudjeluje u implementaciji složenijih projekata. Poslovne procese s lakoćom primjenjuje u PANTHEON-u. Znanjem računovodstva i svakodnevnim korištenjem PANTHEON-a, s certifikatima za Novac I, Roba, Plaće i Kadrovi daje korisnicima kvalitetnu podršku, s punim razumijevanjem njihovih želja i potreba.
Borjana Gorup
Borjana Gorupdipl. ing., ovl. rač.
Konzultant u implementaciji i podršci. Iskusan voditelj financija i računovodstva u internacionalnom korporativnom okruženju, s iskustvom u definiranju i organizaciji poslovnih procesa. Dugogodišnjom praksom u korištenju ERP –a, managerskom izvješćivanju, budžetiranju, praćenju i analizi korporativnih poslovnih i financijskih aktivnosti, EXCEL Computers Team-u daje dodanu vrijednost prilikom implementacije sustava PANTHEON, posebice u korištenju njegovih analitičkih alata i financijskog izvješćivanja.
Ante Vilić
Ante Vilićmag. ing. comp.
U Excel dolazi 2018.-te, te se brzo uklapa u tim zahvaljujući iskustvu rada u drugim ERP sustavima. Posjeduje znanja iz baza podataka (T-SQL) i iskustvo u programiranju, uz analitičke vještine koje vješto spaja prilikom razrješavanja korisničkih problema. Samostalno izrađuje dodatne izvještaje za korisnike, bavi se testiranjima sustava. Sudjeluje u radu i kao konzultant, s područja modula Kadrovi. Radi u uredu Split.
Tihomir Kočar
Tihomir Kočar
Voditelj razvoja software-a. Izvrsno poznaje i radi u MS.NET, VFP, C++, MS SQL. Stjecanjem PANTHEON certifikata za Zeus i Ares stekao je i status PANTHEON Developera. Svojim analitičkim pristupom daje izniman doprinos projektiranju i programiranju različitih dodataka koji rješavaju specifičnosti korisnika i time doprinosi korisnikovom zadovoljstvu u svakodnevnom radu.
Ivan Velki
Ivan Velkiing. inf.
U EXCEL Team dolazi 2019. s bogatim prethodnim iskustvom IT tehničara i system administratora. U našem timu njegovi zadaci su instalacija i održavanje PANTHEON-a, s posebnim naglaskom na autorizacije i prava korisnika, kao i rješavanje ostalih IT zadataka. Bavi se i administracijom i održavanjem MS servera, te baza podataka.
Juraj Omrčen
Juraj Omrčenmag. oec.
Od 2013. –te radi na poslovima nabave, računovodstva, plana i analize, te na projektu izrade poslovne aplikacije i podrške. EXCEL Computers Team-u se pridružuje 2019. godine na poslovima ERP konzultanta. Preuzima korisničku podršku pri slanju e-računa, te modul za maloprodaju, PANTHEON POS X. Dodatno, tu je i za pomoć u drugim područjima, te rješavanje ostalih IT zadataka.

Projekt je sufinacirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj