EXCEL Computers team

Danica Stričević
Danica Stričevićdipl. oec., ovl. rač.
Voditelj je svih složenijih projekata i direktor tvrtke. Poznavanje poslovnih procesa u djelatnosti proizvodnje, trgovine, usluga i građevinarstva stječe dugogodišnjim iskustvom u projektiranju, proizvodnji i implementaciji poslovnih softvera. Znanje računovodstva i višegodišnje iskustvo Predavača (RRiF Visoka škola, kolegiji: „Upravljanje troškovima“ i „Interna revizija“) nadograđuje svakom novom implementacijom. S certifikatima za PANTHEON, Proizvodnja MF (složena proizvodnja s terminiranjem), Zeus (business inteligence), Novac II i Narudžbe dodaje novu vrijednost u korištenju PANTHEON-a kod svih korisnika.
Damir Grgić
Damir Grgićupr. pravnik
Administrativni tajnik. U svakodnevnom radu koristi PANTHEON. Uz završene knjigovodstvene i Datalab prodajne seminare, vodi brigu o administraciji prodaje, fakturiranju, naplati. Upravlja dokumentacijom i komunikacijom.
Nataša Ernjaković
Nataša Ernjakovićoec.
Konzultant u implementaciji i podršci. Stečeno stručno znanje računovodstva i poslovnih procesa primjenjuje u svakodnevnom radu s korisnicima. Posjeduje PANTHEON certifikate za PDV i Novac I. Specijalist je u EXCEL Computers Team-u za zakonodavstvo, posebno PDV i plaće, području koje se stalno mijenja, a znanja treba aktualizirati i implementirati u PANTHEON.
Tihomir Stričević
Tihomir Stričevićdipl. oec.
Osnivač i direktor EXCELA 1992. – 2011. Prihvaća izazov i preuzima upravljanje hrvatskim Datalabom. U 3 godine udvostručuje rezultate, a Pantheon u HR pozicionira na zasluženo mjesto vrhunskog ERP-a. Od 2014-te je Potpredsjednik korporacije Datalab, 2016-te vraća se u matičnu tvrtku. Uz strateško upravljanje operativno brine o marketingu, prodaji i ugovaranju složenijih projekata.
Bojana Breznjak
Bojana Breznjakdipl. oec.
Senior konzultant i Voditelj osječkog dijela tima. Upravlja implementacijom jednostavnijih projekata proizvodne djelatnosti i aktivno sudjeluje u implementaciji složenijih projekata. Poslovne procese s lakoćom primjenjuje u PANTHEON-u. Znanjem računovodstva i svakodnevnim korištenjem PANTHEON-a, s certifikatima za Novac I, Roba, Plaće i Kadrovi daje korisnicima kvalitetnu podršku, s punim razumijevanjem njihovih želja i potreba.
Borjana Gorup
Borjana Gorupdipl. ing., ovl. rač.
Konzultant u implementaciji i podršci. Iskusan voditelj financija i računovodstva u internacionalnom korporativnom okruženju, s iskustvom u definiranju i organizaciji poslovnih procesa. Dugogodišnjom praksom u korištenju ERP –a, managerskom izvješćivanju, budžetiranju, praćenju i analizi korporativnih poslovnih i financijskih aktivnosti, EXCEL Computers Team-u daje dodanu vrijednost prilikom implementacije sustava PANTHEON, posebice u korištenju njegovih analitičkih alata i financijskog izvješćivanja.
Ante Vilić
Ante Vilićmag. ing. comp.
Relativno kratko je sa nama, od početka 2018.-te, no brzo se uklopio u tim zahvaljujući značajnom iskustvu rada u drugim ERP sustavima. Posjeduje znanje iz baza podataka (T-SQL) i iskustvo u programiranju, uz analitičke vještine koje vješto spaja prilikom razriješavanja korisničkih problema. Samostalno izrađuje dodatne izvještaje za korisnike, bavi se testiranjima sustava. Sudjeluje u radu i kao konzultant, s područja modula Kadrovi. Radi u uredu Split.
Tihomir Kočar
Tihomir Kočar
Voditelj razvoja software-a. Izvrsno poznaje i radi u MS.NET, VFP, C++, MS SQL. Stjecanjem PANTHEON certifikata za Zeus i Ares stekao je i status PANTHEON Developera. Svojim analitičkim pristupom daje izniman doprinos projektiranju i programiranju različitih dodataka koji rješavaju specifičnosti korisnika i time doprinosi korisnikovom zadovoljstvu u svakodnevnom radu.
David Maleta
David Maletamag. oec.
Junior konzultant u podršci. Nakon završetka studija, smjer Poslovna informatika, stekao teorijska znanja pri upravljanju poslovnim procesima i bazama podataka. Ima radno iskustvo u sektorima prodaje i nabave, a sada svoje teorijsko i praktično znanje primjenjuje u svladavanju logike PANTHEON-a. Trenutno preuzima manje zahtjeve pri rješavanju problema korisnika u području Putnih naloga i Narudžbi.
Hrvoje Karačić-Šoljić
Hrvoje Karačić-ŠoljićSistem administrator
Održava računalne platforme (serveri, radne stanice, periferije, MS mrežna okruženja, komunikacije). Savjetuje korisnike za unaprijeđenje i optimizaciju IT sustava, te vodi brigu o sigurnosnim kopijama podataka. Posjeduje certifikat PANTHEON Sistem, bavi se instalacijom i održavanjem PANTHEON-a, s posebnim naglaskom na autorizacije i prava korisnika.

Projekt je sufinacirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj