5 razloga zašto izabrati PANTHEON

  1. U odnosu na lokalna rješenja PANTHEON™ nudi višu kvalitetu i moćnije funkcionalnosti uz visoku sigurnost investicije i fer cijenu. Dokaz visoke vrijednosti je 57.550 prodanih licenci (travanj 2019.), 2 Medalje za izvrsnost na Cebitu u Hannoveru i zadovoljstvo korisnika.
  2. U odnosu na najveća svjetska, planetarna rješenja, PANTHEON™ nudi bolju lokalizaciju, približan nivo funkcionalnosti i značajno nižu cijenu.
  3. PANTHEON™ je u Hrvatskoj i u regiji postao „narodni“ softver. Dovoljno je raširen da bi ostvario brojne prednosti, npr.: redovno se usklađuje s HR zakonodavstvom, postoje brojni konzultanti, nivoi i oblici podrške, izrađena su specijalizirana rješenja naslonjena na Pantheon (webshop, WMS, CRM, e-računi, WOM – Working Operations Management, QMS – Kontrola kvalitete…) i dr.
  4. Razvoj PANTHEON™-a na duži rok. Pantheon je vjerojatno najprodavaniji ERP u JI EU. Korporacija Datalab dobro razumije da se naprijed može samo uz visoka ulaganja u daljnje cikluse razvoja softvera, odnosno još moćniji softver u budućnosti. Pantheon je prisutan u 12 država regije, što sve jamči da je PANTHEON™ i danas i sutra Vaš najbolji izbor.
  5. Sigurnost podrške za Pantheon. Uobičajeni način supporta u Hrvatskoj i regiji je situacija kada korisnika podržava direktno proizvođač softvera. Druge opcije ne postoje i u takvoj situaciji korisnik je „zarobljen“, nema izbora. U Pantheon sustavu korisnik uvijek može promijeniti partnera za implementaciju i podršku.

Projekt je sufinacirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj