Podrška za PANTHEON sustav

Implementacija i podrška

Od 1992. do danas EXCEL Computers Team provodi proces implementacije prilagođen Vašim potrebama. PANTHEON svojim parametarskim pristupom osigurava postavljanje procesa upravo za Vas. Naše poznavanje PANTHEON-a, sustavni pristup i iskustvo u implementaciji znače primjenu prilagođenu Vašim poslovnim procesima i Vašim potrebama i resursima, uvijek sukladno pravilima struke. Podrška svakodnevnom radu, a nakon razdoblja implementacije, od iznimne je važnosti za trajni uspjeh i zadovoljstvo u radu. Zakonske izmjene, promjene u poslovnom procesu, zapošljavanje nove osobe ili jednostavno pomoć u pronalaženju pogreške zahtijevaju iskustvo i profesionalni odnos prema struci i sustavu na kojem radite.

Najbolja PANTHEON podrška u Hrvatskoj – ocjene korisnika

EXCEL Computers 2022. 2023.
Stručnost osoblja i jasnoća podrške 4,77 4,80
Ljubaznost osoblja 4,88 4,90
Odaziv 4,54 4,61
Generalno zadovoljstvo uslugom 4,58 4,71

Ove visoke ocjene rezultat su dugogodišnjeg predanog rada i suradnje s korisnicima, bez odstupanja od kvalitete usluge. U pravilu ugovaramo flat podršku. Isti mjesečni paušal, bez obzira na fond utrošenih sati. Ovaj nam model osigurava da ne skrivamo znanje, cijena je uvijek ista. Cilj nam je suradnja, povjerenje i dodana vrijednost našim uslugama. Ovim pristupom više od 30 godina težimo izvrsnosti, postižemo visoku razinu znanja konzultanata i kvalitete podrške. Poseban motiv za napredovanje pružaju nam naši korisnici, koji pred nas postavljaju uvijek visoke kriterije!

EXCEL Computers Team Vam je uvijek na raspolaganju. Prema Vama su usmjereni konzultanti koji poznaju zakonodavstvo, poslovne procese i PANTHEON.

PANTHEON smo uspješno implementirali u razne djelatnosti, s raznim specifičnostima:

  • proizvodnja (procesna, projektna, serijska, masovna)
  • građevinarstvo
  • trgovina na veliko i malo
  • kooperacija, prerada i obrada
  • usluge i sl.