Riječi korisnika o PANTHEON™ ERP-u i EXCEL Computersu

Koristimo se programom Pantheon i u potpunosti smo zadovoljni svim njegovim mogućnostima, posebno promptnim praćenjem zakonskih izmjena. Široka lepeza izvještaja otvorenih korisničkim nadopunama još je jedna bitna značajka koja nam, uz izvrsnu podršku tvrtke EXCEL Computers d.o.o., olakšava svakodnevni rad.

Damir Krajnović, rukovoditelj TJ informatika Đuro Đaković Specijalna vozila d.d.

Poslovni sustav Pantheon i naš pouzdani partner za podršku EXCEL Computers imaju neizostavnu ulogu pri postizanju ovih visokopostavljenih ciljeva i standarda. Uz pomoć Pantheon-a jednim klikom miša trenutno dobivamo uvid u status proizvodnje, skladišta, računovodstva i ostalih bitnih elemenata poslovanja. ERP Pantheon nam svojom intuitivnošću prema korisniku i jednostavnošću maksimalno olakšava rad, štedi novac i resurse, smanjuje vrijeme administracije, pa se tako kvalitetno možemo posvetiti novim poslovnim mogućnostima i dodatnom ojačavanju ukupne tržišne pozicije Grupacije.

Ivan Bacci, predsjednik uprave Stanić Beverages

Kao tvrtka od početka smo zacrtali visoke standarde i ciljeve, te smo im tijekom dvadesetogodišnjeg rada bili i ostali dosljedni. Danas s ponosom možemo istaknuti kako smo među vodećim tvrtkama u djelatnosti kojom se bavimo te nam je strateški cilj takvu poziciju dodatno ojačati. Na tržištu RH nudimo sofisticirane sustave besprekidnih i rezervnih napajanja, te kroz inžinjering, projektiranje, implementaciju i održavanje istih nastojimo odgovoriti na najsloženije zahtjeve tržišta.
Zbog svega navedenog od strateškog nam je značaja konstanta ulaganja u unapređivanje znanja i infrastrukture. Jedna od takvih ključnih investicija imali smo 2006 u ERP Pantheon , koji nam je omogućio integriranje svih poslovnih procesa u jedinstven sustav. Uz dediciranog i visoko ekspertnog partnera za podršku EXCEL Computers i poslovni sustav Pantheon, naša organizacija postala je efikasnija, informacije pristupačnije, a kao tvrtka došli smo korak bliže zacrtanim ciljevima.

Damir Drinković, dipl. oec. , ADEO d.o.o.

Kooperativnost i profesionalni angažman konzultanata EXCEL Computers d.o.o. nam je omogućio da uz našu podršku i njih kao implementatora, krajnji korisnik dobije kvalitetniji sustav koji pokriva poslovne procese korisnika i omogućuje relevantne izvještaje za voditelje poslovnih funkcija.

Alan Štefanac, ADMETAM Business Consultants d.o.o.
Otkako koristimo Datalabov poslovni sustav PANTHEON™ osjetno nam je lakše pratiti cijeli proizvodni proces od planiranja do izrade proizvoda, brže dobivamo tražene analize, a preglednost poslovanja je znatno olakšana. I odjeli nabave i prodaje ističu svoje zadovoljstvo PANTHEON™-om naročito zbog sljedivosti i lakšeg praćenja kupaca/dobavljača te dokumentacije vezane uz isporuke. U suradnji s našim pouzdanim i uvijek prisutnim partnerom za podršku, tvrtkom EXCEL Computers, potpuno smo iskoristili fleksibilnost poslovnog software-a PANTHEON™ i prilagodili ga našim specifičnim potrebama. S EXCEL Timom je lako raditi, posjeduju dubinsko razumijevanje svih poslovnih procesa. Pokazali su se ne samo stručni, već i iznimno fer i korektni, partner za kojeg možemo dati najbolje preporuke.
Ivana Boras, voditeljica proizvodnje, Deltpapir d.o.o. Zagreb

Iznimnim zahtjevima naše struke ne bismo svakodnevno mogli tako uspješno odgovarati bez programskih rješenja PANTHEON i podrške našeg vrsnog visoko kompetentnog partnera EXCEL Computers. Izuzetno smo zadovoljni cjelovitom informacijskom potporom i maksimalnom sigurnošću poslovanja koje nam omogućava EXCEL Computers team uz poslovni software PANTHEON.
Uz EXCEL i PANTHEON organizacija našeg poslovanja daleko je efikasnija, smanjili smo vrijeme administracije, a naši stručni djelatnici mogu više vremena i pažnje posvetiti novim poslovnim mogućnostima.

Stenavert d.o.o., Kupjak

S EXCELom surađujem na implementaciji Pantheona u Splitu, u društvu North Sails Hrvatska, Vrlo smo zadovoljni s njihovim izvrsnim poznavanjem, kako samog Pantheona, tako i proizvodne i trgovačke branše, te financijskih operativnihpitanja koja se susreću u svakodnevnom poslovanju. Nadalje, ono što ih posebno ističe u odnosu na davatelje usluga implementacije i podrške je brz i kvalitetan odaziv te anticipativan i afirmativan pristup rješavanju problema koji se pojave. Onome tko razmišlja o promjeni ili nabavci ERP software-a, EXCEL Computers svakako mogu preporučiti.

Ivan Grubišić, poslovni konzultant, Split

OTOS postoji više od 70 godina. Naši početci su bili skromni, no kroz godine smo ulagali u razvoj i tehnologiju, između ostalog i u program Pantheon. Kada su 2010-te počeli raditi s Pantheonom, EXCEL Computers smo odabrali za svoju podršku. Kako se bavimo proizvodnjom individualnih ortopedskih pomagala naši su zahtjevi ponekada specifični, no EXCEL tim ih strpljivo i uspješno rješava.
Dobro razumiju proizvodnju i uistinu su nam prava podrška.

Snježana Biloš, suvlasnica i direktorica tvrtke OTOS d.o.o., Osijek

Projekt je sufinacirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj