Najnovije novosti i vijesti

 • 8 svibnja, 2024

  Pantheon ERP sustavi predstavljaju ključnu kariku u optimizaciji procesa proizvodnje. Ova sveobuhvatna platforma omogućuje tvrtkama da pojednostave složene proizvodne procese, integrirajući sve važne funkcije poput planiranja proizvodnje, praćenja inventara, upravljanja nabavom i kontrolu kvalitete u jednom centraliziranom sustavu.

 • 8 svibnja, 2024

  PANTHEON sustavi za upravljanje zalihama predstavljaju ključnu komponentu za optimizaciju poslovnih procesa i povećanja profitabilnosti poduzeća. Ovaj sofisticirani sustav omogućuje precizno praćenje inventara, upravljanje nabavkom i prodajom te efikasno upravljanje skladištem.

 • 20 veljače, 2024

  Obavještavamo vas da od 1.3. do 29.3. 2024. traje treći krug prijava projekata „Vaučeri za digitalizaciju“, te da je EXCEL Computers upisan u Katalog pružatelja usluga u području „Složena digitalna rješenja“ od strane Ministarstva.

 • 12 prosinca, 2023

  Na manifestaciji „Tekstilni dani Zagreb 2023“ tvrtka Tvornica Tekstila Trgovišće održala prezentaciju u kojoj objašnjava i benefite suradnje sa EXCEL Computers uz uporabu našeg programa WOM – Working Operation Management – Upravljanje radom proizvodnih radnika i integraciju s ERP standardom Pantheon.

 • 22 studenoga, 2023

  Izvrstan i pouzdan ERP, nakon osnovne djelatnosti, najvažniji je dio u svakom poduzeću.

  ERP Pantheon jedan je od najzastupljenijih u RH, a i regionalno. Svojim parametarskim pristupom Pantheon je primjenjiv u raznim djelatnostima.

  Osim kvalitetnog ERP-a, iznimno značajnu ulogu ima ERP konzultant. O kvaliteti ERP konzultanta i njegovom dubokom poznavanju poslovnih procesa ovisi uspjeh implementacije svakog ERP-a, pa tako i Pantheona.

 • 12 listopada, 2022

  Datalab HR proveo je anketu među svim korisnicima Pantheona, neovisno o partneru za podršku. Anketa je sadržavala uglavnom pitanja o zadovoljstvu korisnika. Kao poticaj svima nama, a temeljeno na rezultatu ankete, uveli su nagradu THE BEST CROATIAN DATALAB PREMIUM PARTNER BY USER EXPERIENCE. Nagrada je pripala nama, EXCEL Computers Team-u, nagrađeni smo priznanjem za najbolju Pantheon podršku u HR.

 • 1 srpnja, 2022

  Pantheon konferencija 2022. na kojima je sudjelovao EXCEL Computers d.o.o.. Tema predavanja bila je OD PROIZVODNJE PREKO RAČUNOVODSTVA DO KONTROLINGA U PANTHEON-U – MOGU LI SVI BITI ZADOVOLJNI?. Kao predavači i gosti iz EXCEL tima sudjelovali su Danica Stričević, dipl.oec., ovl.rač. i Bojana Breznjak, dipl. oec.

 • 20 svibnja, 2022

  Sustav za planiranje resursa poduzeća je cjelovita, integrirana platforma koja […]

 • 11 lipnja, 2019

  Kroz bogato iskustvo rada osluškivali smo potrebe naših klijenata i […]

 • 11 lipnja, 2019

  Poštovani stari i budući korisnici Pantheon ERP-a. Veseli nas objaviti […]

 • 11 lipnja, 2019

  Modul Kontrola kvalitete alat je za upravljanje aktivnostima u procesu […]