Poštovani korisnici,
Datalab HR proveo je anketu među svim korisnicima Pantheona, neovisno o partneru za podršku. Anketa je sadržavala uglavnom pitanja o zadovoljstvu korisnika. Kao poticaj svima nama, a temeljeno na rezultatu ankete, uveli su nagradu THE BEST CROATIAN DATALAB PREMIUM PARTNER BY USER EXPERIENCE. Nagrada je pripala nama, EXCEL Computers Team-u, nagrađeni smo priznanjem za najbolju Pantheon podršku u HR.

Prema anketi prosječne ocjene su (ocjenjivanje u skali od 1 do 5, gdje 5 znači izuzetno zadovoljan, a 1 vrlo nezadovoljan):

  • Stručnost osoblja i jasnoća podrške 4,77
  • Ljubaznost osoblja 4,88
  • Odaziv 4,54
  • Generalno zadovoljstvo uslugom 4,58

Ove visoke ocjene rezultat su zajedničkog predanog rada i međusobne suradnje, bez odstupanja od kvalitete usluge. Zahvaljujući takvoj poslovnoj politici i Vašim zahtjevima i očekivanjima, ovim smo priznanjem i formalno pozicionirani kao najbolji Pantheon Team u HR.

Ovo priznanje nam pričinjava iznimno zadovoljstvo, jer se temelji na, i Vama i nama, jedinom važnom kriteriju: Zadovoljan korisnik. Ovo je i dodatna odgovornost za nas, ne samo ostati na toj razini usluge, nego i napredovati, uvijek ima prostora.
Veliko hvala svima koji su uložili svoje vrijeme i iskreno odgovorili na dostavljeni anketni upitnik.

S poštovanjem,

EXCEL Computers Team