WOM

Working operations management za Pantheon Manufacturing (MF)​

Kroz bogato iskustvo rada osluškivali smo potrebe naših klijenata i zaključili kako im možemo ponuditi rješenje za digitalno praćenje izvršenog rada na radnim nalozima. Cilj je bio osigurati da radnici u proizvodnji što manje vremena provode na evidentiranju svog izvršenog rada i što više u samoj proizvodnji. Tako je nastao modul Working Operations Management (WOM) za Pantheon Manufacturing.

Digitalizacija rada u proizvodnji

Modul Working Operations Management (WOM) za Pantheon MF, namijenjen je proizvodnim djelatnostima za digitalno praćenje izvršenog rada na radnim nalozima.
WOM je moguće koristiti prijavom putem lozinke ili beskontaktnih kartica (RFID). Unos podataka moguć je putem tipkovnice i miša ili touch screen ekrana.
Postignutra je značajna jednostavnost u primjeni i potpuna integriranost s ERP-om Pantheon.

Serverski dio WOM-a brine o specifičnim zahtjevima (npr. izračun rada za višeradnih naloga istovremeno, izračun sati rada iz proizvedenih količina i sl.), a u Pantheon stižu ažurni i prilagođeni podaci. Tijekom rada radnika u proizvodnji u Pantheonu su vidljive sve prijavljene radne operacije po radnim nalozima, statusima i zaposleniku prijavljenom u WOM.

Vrijeme rada izračunava se automatski, radnik se prijavi i vrijeme se pokreće kao početak rada. Odjavom, vrijeme se zaustavlja i računa se trajanje rada. Završene operacije u WOM-u prikazuju se u Pantheonu i moguće ih je provjeriti i jednim klikom prebaciti u radne naloge.

5 razloga za uvođenje WOM-a

  1. Izbjegavanje grešaka prilikom prepisivanja izvršenih radnih operacija s radnih naloga u Pantheon. Radnik u proizvodnji u WOM prijavljuje sebe i svoj rad, što se automatski evidentira u Pantheonu.
  2. Izbjegavanje problema s kašnjenjem informacija o izvršenim radnim operacijama. WOM-om pratite stvarno izvršeno vrijeme rada i status radnih operacija u realnom vremenu.
  3. Smanjenje troškova administrativnog rada. Nema ručnog unosa u radnu listu niti prepisivanja u Pantheon.
  4. Bolja kontrola radnog vremena i učinkovitosti proizvodnih radnika. Manje administracije povećava ukupnu produktivnost.
  5. Jednostavna primjena, 100 % integracija s Pantheon-om.

Projekt je sufinacirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj