Izvrstan i pouzdan ERP, nakon osnovne djelatnosti, najvažniji je dio u svakom poduzeću.

ERP Pantheon jedan je od najzastupljenijih u RH, a i regionalno. Svojim parametarskim pristupom Pantheon je primjenjiv u raznim djelatnostima.

Osim kvalitetnog ERP-a, iznimno značajnu ulogu ima ERP konzultant. O kvaliteti ERP konzultanta i njegovom dubokom poznavanju poslovnih procesa ovisi uspjeh implementacije svakog ERP-a, pa tako i Pantheona.

Svaka je firma posebna, ne samo po svojoj djelatnosti, nego po organizaciji, resursima, ciljevima i sl. Uloga ERP konzultanta tijekom procesa implementacije je prepoznati potrebe korisnika, te poznavanjem Pantheona osmisliti i parametrizirati ERP s ciljem optimizacije poslovnih procesa i zadovoljavanja korisnikovih zahtjeva i ciljeva.

Pravovremena i točna informacija cilj je svakog managementa. Suradnjom s ERP konzultantima korisnik upoznaje ERP konzultanta s svojim poslovnim procesima i potrebama. ERP konzultant poznavanjem Pantheona parametrima prilagođava Pantheon korisnikovim zahtjevima i potrebama. Razumijevanje korisnikovih potreba i poznavanje Pantheona i poslovnih procesa ključni su faktori u procesu implementacije ERP-a.

Proces implementacije u grubo se sastoji od nekoliko ključnih elemenata:

  • Snimak stanja
  • Priprema i parametriziranje baze podataka
  • Prilagodba ispisa zahtjevima korisnika, razvoj i programiranje specifičnih rješenja
  • Instalacija i podešavanja na korisnikovoj IT infrastrukturi
  • Obuka korisnika

Svaki od ovih elemenata jednako je važan, implementacija je timski rad. Važnost ERP konzultanta u svakoj je ovoj specijaliziranoj fazi jednaka, samo sinergija donosi uspješnu implementaciju.

Datalab nagrada za najbolju ERP Pantheon podršku.

Svjedoci smo sve većih očekivanja potrošača i njihovog pozicioniranja u centar, prodaje prilagođene kupcu. ERP konzultant uvijek korisnika stavlja u centar, individualnim pristupom svakom korisniku ERP konzultant stvara konstruktivnu radnu atmosferu. Ne postoje dva ista korisnika. Pokušati standardizirati sve implementacije i sve korisnike jedan je od najvećih pogrešaka ERP konzultanta.

ERP Pantheon Accounting.

PANTHEON Accounting program za računovodstvo

https://excel.hr/pantheon/small-business/

PANTHEON Small Business program za mala poduzeća

ERP Pantheon Enterprise.

PANTHEON Enterprise program za cijelo poduzeće

ERP Pantheon Manufacture.

PANTHEON Manufacture program za proizvodna poduzeća

Nakon provedene implementacije i početkom rada u produkciji započinje proces podrške. ERP konzultant za podršku usko je specijaliziran po područjima. Osim izvrsnog poznavanja struke, uvijek mora biti u tijeku vezano uz zakonodavstvo. ERP Pantheon u cijelosti je lokaliziran, sadrži sve zakonom propisane obrasce i izvješća. ERP konzultant za podršku mora poznavati Pantheon i zakone, te redovito pratiti sve zakonske promjene. 

EXCEL Computers Team je prema ocjenama korisnika najbolji konzultantski tim u Hrvatskoj. Svoju uspješnost možemo zahvaliti širokom poznavanju struke, kvalitetnom timskom radu, te posvećenosti svakom korisniku. Više o članovima EXCEL Computers TeamViše o iskustvu korisnika