Zaštita osobnih podataka – sigurnost na prvom mjestu

EXCEL Computers d.o.o. Osijek poštuje Vašu privatnost i obvezuje se zaštititi Vaše osobne podatke tijekom cjelokupnog poslovanja, uključujući prilikom posjeta ovoj web-stranici.

Ova web-stranica ne prikuplja Vaše osobne podatke, ne koristi internetske kolačiće (cookies) te niste obvezni pružiti nam Vaše osobne podatke kao uvjet korištenja stranice.

Izuzetak predstavljaju podatci prikupljenih putem informacijskih sustava i programa koji se koriste za rad web-stranice, čiji je prijenos inherentan korištenju internetskih komunikacijskih protokola (npr. IP adrese).
Naime, kao i kod svih web-stranica, kada se pristupa web-stranicama tvrtke EXCEL Computers d.o.o. Osijek, naš web poslužitelj privremeno pohranjuje naziv domene ili IP adresu računala koje pristupa, kao i datum pristupa, upite o datotekama od strane posjetitelja web-stranice (ime datoteke i odgovarajući cjeloviti podatci o internet adresi), http ili https povratni kod, vrstu preglednika i veličinu datoteka prenesenih tijekom posjeta.

Kada koristite našu web stranicu mi možemo pohraniti podatke iz različitih sigurnosnih razloga. Takvi podatci mogu uključivati naziv Vašeg davatelja internetskih usluga, Internet stranicu preko koje ste se povezali na našu stranicu, internetske stranice koje ste posjetili s naše stranice te Vašu IP adresu. Ti podatci bi mogli voditi k Vašoj identifikaciji, no mi ih za to ne koristimo.

U slučajevima kada poslove u svezi s obradom podataka povjeravamo trećim osobama, kako bi Vam iste omogućile proizvod ili pružile usluge koje ste zatražili ili u druge dopuštene svrhe, vodimo računa o tome da je ta treća osoba registrirana za obavljanje takve djelatnosti te da pruža dovoljno jamstava u pogledu ostvarivanja zaštite i povjerljivosti podataka.

Ova web-stranica koristi Google Universal Analytics, aktivnost web-analize od strane društva Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States („Google“) sa svrhom analize njenog korištenja. Informacije koje Google prikupi u vezi s Vašim korištenjem ove web-stranice (npr. polazni URL, web-pretraživač koji ste koristili, Vaše postavke jezika, Vaš računalni sustav koji ste koristili ili razlučivost prikaza) prenose se na Google-ov server u Sjedinjenim Američkim Državama, tamo se pohranjuju, analiziraju te se rezultat nama stavlja na raspolaganje u anonimiziranom obliku. Google je certificiran u vezi s EU-US Privacy Shield tako da se na obradu podataka od strane Googlea primjenjuje odgovarajuća razina zaštite podataka.

Za daljnje informacije o Google Analytics molimo pogledajte Uvjete korištenja Google Analytics, Osnove sigurnosti i zaštite podataka od Google Analytics kao i Googleovu Izjavu o zaštiti podataka.

Izuzev navedenog, osobne podatke prikupljamo samo kada nam ih Vi sami stavite na raspolaganje npr. slanjem elektroničke pošte, u okviru narudžbe proizvoda ili usluga, slanja upita ili zahtjeva vezanih uz naše proizvode ili usluge te u sličnim situacijama.

Vaše osobne podatke u bilo kojem obliku nećemo proslijediti trećim stranama, osim ako nismo pribavili Vašu privolu ili ako postoji zakonska osnova za isto.

Koristimo tehničke i organizacijske sigurnosne mjere kako bi zaštitili Vaše podatke od zloupotrebe, gubitaka, prijetnji ili pristupa od strane neovlaštenih osoba.

Osobne podatke čuvamo toliko dugo koliko je potrebno da tražena usluga ili usluga za koju ste dali privolu bude pružena, osim ako zakon ne propisuje drugačije.

U odnosu na sve Vaše osobne podatke koji su kod nas pohranjeni, imate pravo uvida te pravo ispravka, dopune i brisanja istih kada su nepotpuni, netočni i neažurni.

Za navedeno, kao i za bilo kakav upit ili sugestiju vezano za ovu Izjavu o privatnosti, molimo kontaktirajte nas na adresu elektroničke pošte: excel@excel.hr .

Za sva pitanja koja se odnose na ovu Izjavu o privatnosti mjerodavno je hrvatsko pravo, bez upućivanja na načela međunarodnog privatnog prava.

EXCEL Computers d.o.o. Osijek pridržava pravo izmjene ili ažuriranja ove Izjave o privatnosti.

Ova izjava o privatnosti stupa na snagu dana 21. svibnja 2018. godine.